VĂ INVIT INTR-O CĂLĂTORIE PRINTRE AROMELE ŞI CULORILE DIN FARFURII ŞI PAHARE !
Dar sunt "...ca acele călăuze care merg în fața ta dar nu întorc capul să vadă dacă îi urmezi".
BON VOYAGE !
ADRIANA

joi, 14 iunie 2012

NOUTĂŢI DE LA TENUTA di ULISSE


Lansat in data de 25 mai in Italia ,spumantul "Unico Brut Roze" este disponibil acum si in Romania prin distribuitorul "Rifco Trading" .
Alaturi de "colegul" sau ,"Unico Spumante di Qualita", realizat din soiul de strugure Pecorino , cele doua spumante sunt  produse de exceptie realizate dupa o tehnologie de varf.
 Cupaj de Merlot si Montepulciano , este un varf de lance al producatorului Tenuta di Ulisse . Realizat in colaborare cu cel mai mare oenolog din Italia , Riccardo Brighigna ,este un produs de exceptie pentru celebrarea momentelor unice din viata fiecaruia dintre noi.
Personal, m-am bucurat grozav să văd această noutate ! Vinul spumant face parte din preferinţele mele alături de vinul dulce ! Femeie necunoscătoare, ar zice unii! Domnul (care vreţi dvs.) cu ei ! De abia aştept să văd, de fapt să mă bucur gustativ de el. Că, numai de vazut...Dar pînă la gust, trebuie să recunoaştem că vizual, încîntă.
Mi-l imaginez ca pe un aperitiv al zilelor de vară, ca pe un însoţitor al salatelor uşoare din legume şi carne de pui sau peşte. Cît mai natural servite.  Am văzut în prezentare
că se poate consuma cu peste sau fructe de mare. Eu, personal, nu mă prea împac cu ele dar, celor cărora le place meniul din fructe de mare au în acest spumant un aliat de nădejde. Nu este companionul grătarului. 
Este elegant şi solicită eleganţă ! 
 Produsul este disponibil la pretul de 50 ron fara tva.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu