VĂ INVIT INTR-O CĂLĂTORIE PRINTRE AROMELE ŞI CULORILE DIN FARFURII ŞI PAHARE !
Dar sunt "...ca acele călăuze care merg în fața ta dar nu întorc capul să vadă dacă îi urmezi".
BON VOYAGE !
ADRIANA

miercuri, 28 martie 2012

DE LA TIMIŞOARA, PRIMĂVARA ADUCE O INVITAŢIE !!!


În perioada 6-8 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, va avea loc cea de-a IX-a ediţii a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST. La această manifestare devenită deja tradiţională, vizitatorii vor putea degusta vinuri din Franţa, Italia, Spania, Chile, Australia, alături de vinuri româneşti, unele prezentate in premieră absolută!
 Cu două săptămâni înaintea deschiderii celei de-a IX-a ediţii a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST Timişoara, numărul participanţilor înscrişi  şi al partenerilor a atins un adevărat  record:

·        23 de producători de vin
·        6 distribuitori de vin
·        17 companii de servicii din industria vinului
·        30 de parteneri cu produse şi servicii
·        59 de parteneri media
·        4 parteneri principali

În total, 138 de firme şi-au adus contribuţia  la realizarea unicului eveniment care prezintă industria vinului în România.
 Un important sector al Salonului VINVEST Timişoara este cel dedicat gastronomiei. În acest an la VINVEST, maeştrii bucătari, cofetari şi patiseri vor concura sub privirile vizitatorilor în competiţia "Cupa Banatului" în Arta Culinară, organizată de Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism.
 Presa de specialitate alături de marile instituţii media din România au fost mereu un aliat al vinului de calitate. Salonul VINVEST Timişoara este susţinut prin promovare intensivă de 58 parteneri media, la care se adaugă alte zeci de articole scrise/difuzate în mass-media românească.
De asemenea, în zilele de weekend de la VINVEST, are loc lansarea "Ghidului Vinurilor Româneşti", apărut la editura House of Guides, precum şi o întâlnire cu cea mai nouă publicaţie de specialitate, Revista Millesime.
 Programul celor 3 zile conţine şi două vizite de lucru ale jurnaliştilor la două din cramele situate în Vestul ţării: Recaş şi Wine Princess.
 Programul complet al Salonului VINVEST, ediţia a IX-a, este disponibil pe site-ul www.vinvest.ro, unde se regăsesc toţi participanţii şi partenerii evenimentului.
 Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST Timişoara este organizat de firma Vinvest, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi cu Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu