VĂ INVIT INTR-O CĂLĂTORIE PRINTRE AROMELE ŞI CULORILE DIN FARFURII ŞI PAHARE !
Dar sunt "...ca acele călăuze care merg în fața ta dar nu întorc capul să vadă dacă îi urmezi".
BON VOYAGE !
ADRIANA

marți, 10 aprilie 2012

NOUTĂTI DE LA OPRIŞOR ŞI RIFCO TRADING


Crama Oprisor a lansat vinul Caloian Rhein Riesling, recolta 2011, la cea de-a noua editie a Salonului International de vinuri VINVEST, organizat in perioada 6-8 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.
Caloian Rhein Riesling 2011 este primul vin din acest soi lansat de Crama Oprisor. Pe lîngă mineralitatea tipică îi putem admira aromele fine, uşor exotice, de citrice si mango. Aciditatea buna ii accentuează prospeţimea şi vioiciunea, iar nivelul relativ scăzut al alcoolului îl face uşor de băut si foarte prietenos prin echilibrarea corpului delicat cu un postgust plăcut de fructe în pîrgă.” – a declarat enologul Cramei Oprişor, Liviu Grigorică.
Caloian Zinfandel alb 2011 este un vin care confirma capacitatea de inovaţie a echipei Cramei Oprişor. Pentru al doilea an consecutiv Crama Oprişor oferă un vin alb exotic obţinut din struguri roşii, ce surprinde prin complexitatea aromelor si a gustului, cu o structura echilibrata de o aciditate bine integrata, în care aromele de merişoare şi flori de salcîm se completează cu un gust proaspăt şi înviorator de piersici albe. La Cetate Sauvignon Blanc 2011 este un vin complex, elegant si echilibrat in care aromele intense de citrice, lime si flori de soc sunt completate de nuantele fine de vanilie furate lemnului de stejar in care a fost maturat. La Cetate Shiraz 2010 este un vin cu o personalitate complexa si un gust interesant de migdale şi cacao. Aromele seducătoare ale acestui vin, ce amintesc de tutun, condimente şi eucalipt, sunt amplificate de senzaţiile exotice de ciocolată amară şi cireşe coapte“, a declarat enologul Liviu Grigorică
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu